10 razlogov za izposojo denarja pri Posojsi.com

Kredit mora ustrezati vašim željam, osebnemu in finančnemu stanju. To je dolgoročna finančna odgovornost in obveznost. Torej se ne odločite le za posojilo. Zato poglejte dlje od zanimanja in natančno preberite pogoje. Za vas smo našteli 10 prednosti izposoje denarja pri Posojsi.com.

1. Več kot 25 let izkušenj pri zagotavljanju odgovornih posojil

Že več kot 25 let strankam pomagamo do primernega in odgovornega kredita. V zvezi s tem vam ne svetujemo, želimo pa vas čim bolj podrobno seznaniti s tem, kaj zadolževanje pomeni. Pri Posojsi.com nudimo le odgovorna posojila. Zato vsako želeno posojilo preverimo, ali ustreza osebnemu in finančnemu položaju prosilca. To počnemo skupaj z ekipo specializiranih in izkušenih prevzemnikov kreditov.

2. Sami zaprosite za posojilo prek spleta

Na Posojsi.com imate popoln nadzor. Brez svetovalcev, vendar se odločite, katera oblika posojila najbolj ustreza vaši situaciji. Pomembno je, da natančno preučite razlike med posojilom Flex in Zeker ter osebnim posojilom. Primerjajte posojila med seboj in se prepričajte, da jasno opredelite skupne stroške posojila. Izbira oblike kredita temelji tudi na namenu kredita. Ali si želite na primer izposoditi denar za avto? Potem je zelo pomembno, da ste odplačali posojilo, preden bo treba ta avto znova zamenjati. Še vedno niste povsem prepričani o tem? Na naši spletni strani boste našli obsežne informacije o razlikah med posojilom Flex in Zeker ter osebnim posojilom >. Ali po tem še vedno ni jasno? Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem kar najbolje razložili razlike.

3. Izposodite si poceni in po nizkih obrestnih merah

Posojsi.com je strog glede vrat. To pomeni, da si vsak ne more izposoditi denarja pri nas. Dajemo samo posojila, ki so smiselna glede na posameznikov osebni in finančni položaj. Zato se lahko na Posojsi.com ugodno zadolžite po nizkih obrestnih merah. Prav tako smo jasni in pregledni glede naših obrestnih mer. Vas zanimajo naše obrestne mere? Oglejte si obrestne mere osebnega posojila ali obrestne mere kredita Flex en Zeker.

4. Nezavezujoča ponudba v 10 minutah

Ste izračunali želeno posojilo? Nato lahko vedno zahtevate neobvezujočo ponudbo preko Posojsi.com. Če zahtevate neobvezujočo ponudbo, se ne zavezujete k ničemur. Da bi poslali dobro ponudbo, potrebujemo nekaj vaših podatkov. Na primer vaše ime, zakonski stan, vaše finančno stanje in življenjski položaj. Ali ste glede na vnesene podatke upravičeni do posojila? Nato boste v 10 minutah od nas v svoj nabiralnik prejeli neobvezujočo ponudbo.

5. Popolnoma digitalna obdelava vašega posojila

Vaša prijava je v celoti obdelana prek spleta. Če se strinjate z našo ponudbo, jo lahko digitalno podpišete na spletu z iDIN. Dodatne dokumente lahko naložite prek spletnega varnega osebnega okolja Directa. Za to boste prejeli e-pošto z nadaljnjimi navodili. Ko boste zahtevane dokumente varno naložili na splet, bo naše izkušeno osebje pregledalo vašo prijavo. Je posojilo upravičeno? Denar boste nato prejeli na svoj bančni račun v nekaj delovnih dneh.

6. Vedno odplačajte brez kazni

Če si izposodite pri Posojsi.com, razmišljamo skupaj z vami. Na Posojsi.com lahko vedno odplačate brez kazni. To pomeni, da vam ne zaračunamo nobenih stroškov predčasnega ali dodatnega odplačila kredita. Skratka, imate finančni zalogaj ali pa želite kredit v celoti odplačati naenkrat? Potem lahko na Posojsi.com vedno odplačujete brez dodatnih stroškov, kolikor pogosto in kolikor želite!

7. Iskreno, jasno & zanesljiv

Posojsi.com je pošten, jasen in zanesljiv v vsem. V naših izdelkih, pogojih, obrestnih merah in storitvah. Brez drobnega tiska ali neprijetnih presenečenj, ampak 100-odstotna jasnost vnaprej. Na naši spletni strani vas čim bolj izčrpno obveščamo o vseh naših izdelkih, pogojih in obrestnih merah v jasnem in preprostem jeziku. Tudi po telefonu. Ne morete ugotoviti sami? Ali pa kaj ni jasno? Potem pokličite enega od naših strokovnjakov na stik@posojsi.com. Z veseljem vam bodo pomagali.

Dovoljenje

Ponudniki finančnih storitev potrebujejo licenco za opravljanje svojih storitev na nizozemskem trgu. Nizozemski organ za finančne trge (AFM), nadzornik ravnanja, izda ta dovoljenja. Takšno AFM dovoljenje ima Posojsi.com (pod številko: 12011145). Posojsi.com je tudi član Združenja finančnih družb na Nizozemskem (VFN). Cilj VFN je spodbujanje varnega in odgovornega kreditiranja potrošnikov. Posojsi.com kot član VFN upošteva kodekse ravnanja in smernice, ki jih VFN predpisuje finančnim podjetjem. Zaradi tega je Posojsi.com pošten in zanesljiv ponudnik finančnih storitev.

8. Brez zaključnih stroškov

Izposojanje denarja stane. Za posojilo plačate obresti. Pri izbiri ugodnega kredita pa bodite pozorni, ali morate plačati dodatne stroške. Pri Posojsi.com si lahko izposodite denar brez stroškov zapiranja. To pomeni, da pri najemanju kredita ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov. Prav tako ne zaračunavamo stroškov svetovanja. Ne svetujemo vam, sami se odločite, katero posojilo najbolj ustreza vaši osebni situaciji. Z orodjem za izračun podjetja Posojsi.com lahko takoj izračunate, koliko bo osebno posojilo ali posojilo Flex in Zeker vas stane. Na prvi pogled lahko vidite obresti, mesečne stroške in skupne stroške posojila. Tako boste tudi v ponudbi videli enako obrestno mero in stroške. Torej brez nepričakovano visokih obrestnih mer ali naknadnih stroškov.

9. 14 dni časa za razmislek

Ste najeli kredit pri Posojsi.com, pa se kasneje izkaže, da to ni tisto, kar si želite? Ni problema, pri Posojsi.com niste zavezani ničemur. Po sklenitvi pogodbe vam pripada 14-dnevni rok za razmislek. Prejeti denar ste nam seveda dolžni vrniti v 30 dneh. Prav tako plačate obresti na dneve, ko ste si izposodili znesek. Velja enaka obrestna mera kot v dogovorjeni pogodbi.

10. Tam smo za vas in za naše stranke

Vse delamo odgovorno. Vaše potrebe, želje, osebna in finančna situacija so za nas vedno v središču. Hitra in strankam prijazna storitev je samoumevna. Stranke nas ne brez razloga ocenjujejo z 8,9! Vas zanimajo izkušnje strank na Posojsi.com? Preberite vse izkušnje tukaj.